Full service onestopshop

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Copywriting, journalistiek, vertaling én alle aanverwante redactionele diensten onder één dak: een unicum in het Belgische automotive communicatielandschap! What’s in it for you? U hoeft niet langer verschillende partijen aan te spreken voor de realisatie van uw contentprojecten. Wij schakelen de beste copywriters en meest geschikte journalisten in voor de redactie van uw teksten, die daarna desgewenst door gespecialiseerde native speakers feilloos in een andere taal worden omgezet. ‘Onestopshopping’ verkort de doorlooptijden van uw projecten, verlaagt de overheadkosten en verhoogt de consistentie van uw content.

ALLES ONDER ÉÉN DAK
AUTOMOTIVE CONTENT

AUTOMOTIVE CONTENT

AutoMedium is het eerste en enige full service contentbureau in België dat is gespecialiseerd in de creatie, bewerking én vertaling van kwalitatief hoogwaardige automotive content. Deze onestopshop richt zich enerzijds op uitgeverijen, mediabedrijven en communicatiebureaus en anderzijds op onder meer auto-invoerders, toeleveranciers en leasemaatschappijen. Aangezien wij ‘continuïteit in kwaliteit’ heel hoog in het vaandel schrijven, richten wij ons veeleer op ‘ambachtelijk’ schrijf- en vertaalwerk dan op ‘machinale’ massaproductie. We kunnen daartoe rekenen op een ruime pool van gemotiveerde medewerkers.

BUSINESS CONTENT

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de creatie, bewerking en/of vertaling van informatieve of commerciële content over de autosector en aanverwante thema’s (zoals lifestyle, mobiliteit en toerisme)? Dan bent u bij AutoMedium aan het juiste adres. Onze Business Content omvat zowel copywriting als vertaalwerk voor automotive bedrijven, zoals auto-invoerders, toeleveranciers en leasemaatschappijen. Maar ook om bestaande teksten taalkundig te corrigeren, inhoudelijk te reviseren, stilistisch te redigeren of helemaal te herschrijven kunt u bij ons terecht. Nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen.

BUSINESS CONTENT
EDITORIAL CONTENT

EDITORIAL CONTENT

Als fervent neerlandicus met ruim een kwarteeuw ervaring in redactioneel management staat Managing Director Johan Demets in voor het (kwaliteits)beheer van de Editorial Content die AutoMedium levert aan uitgeverijen, mediabedrijven en communicatiebureaus. Met name als adjunct-hoofdredacteur en contentmanager van het gerenommeerde Vlaamse magazine AutoGids en als vicevoorzitter van de Belgische autojournalistenvereniging BAJB-AJBA wist Johan in de loop der jaren ook een waardevol netwerk op te bouwen in journalistieke kringen en pr-middens. En daar kunt u als klant van AutoMedium alleen maar beter van worden.

ANDERE DIENSTEN

Naast productie willen wij ons ook specialiseren in de ontwikkeling van specifieke kwaliteitsnormen voor automotive content allerhande, om AutoMedium te laten uitgroeien tot een autoriteit, een begrip en een referentie in de sector. Bovendien kunt u altijd op ons rekenen voor advies om uw communicatiestrategie te bepalen of te stroomlijnen en kosten te besparen zonder in te boeten aan communicatieve efficiëntie. Indien u dat wenst, kunnen wij uw contentprojecten zelfs van a tot z coördineren. En tot slot kunt u ons ook inhuren voor coaching en training in verband met automotive communicatie, redactie of taal.

ANDERE DIENSTEN
© AutoMedium 2019