Full service onestopshop

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Tekstcreatie, vertaling én alle aanverwante redactionele diensten onder één dak: een unicum in het Belgische automotive communicatielandschap! What’s in it for you? U hoeft niet langer verschillende partijen aan te spreken voor de realisatie van uw contentprojecten. Wij schakelen de beste tekstschrijvers en redacteurs in voor de creatie en afwerking van uw teksten, die daarna desgewenst door gespecialiseerde native speakers feilloos in een andere taal worden omgezet. ‘Onestopshopping’ verkort de doorlooptijden van uw projecten, verlaagt de overheadkosten en verhoogt de consistentie van uw content.

ALLES ONDER ÉÉN DAK
AUTOMOTIVE CONTENT

AUTOMOTIVE CONTENT

AutoMedium is het eerste en enige full service contentbureau in België dat is gespecialiseerd in het schrijven, redigeren én vertalen van kwalitatief hoogwaardige automotive content. Deze onestopshop richt zich enerzijds op uitgeverijen, mediabedrijven en communicatiebureaus, en anderzijds op allerlei autobedrijven zoals auto-invoerders, toeleveranciers en leasemaatschappijen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat je enkel hoogwaardige kwaliteit kunt leveren als je een diepgewortelde passie koestert voor het onderwerp, werken wij alleen met absolute toppers in hun vakgebied. Onder het motto: wat je graag doet, doe je beter!

SCHRIJVEN, REDIGEREN & VERTALEN

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de creatie en/of vertaling van informatieve of commerciële content over de autosector en aanverwante thema’s (zoals lifestyle, mobiliteit en toerisme)? Dan bent u bij AutoMedium aan het juiste adres. Aangezien wij ‘continuïteit in kwaliteit’ heel hoog in het vaandel schrijven, richten wij ons veeleer op ‘ambachtelijk’ schrijf- en vertaalwerk dan op ‘machinale’ massaproductie. Maar ook om bestaande teksten taalkundig te corrigeren, inhoudelijk te reviseren, stilistisch te redigeren of helemaal te herschrijven kunt u bij ons terecht. Nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen.

SCHRIJVEN, REDIGEREN & VERTALEN
ANDERE DIENSTEN

ANDERE DIENSTEN

Naast productie willen wij ons ook specialiseren in de ontwikkeling van specifieke kwaliteitsnormen voor automotive content allerhande, om AutoMedium te laten uitgroeien tot een autoriteit, een begrip en een referentie in de sector. Bovendien kunt u altijd op ons rekenen voor advies om uw communicatiestrategie te bepalen of te stroomlijnen en kosten te besparen zonder in te boeten aan communicatieve efficiëntie. Indien u dat wenst, kunnen wij uw contentprojecten zelfs van a tot z coördineren. En tot slot kunt u ons ook inhuren voor coaching en training in verband met automotive communicatie, redactie of taal.

© AutoMedium 2024